You are here

 

DINING CITY - RESTAURANT WEEK AT THE BISTORANT

01/10/2021 - 10/10-2021

We are waiting for you with special three-course menu variations!

Choose your favorite menu and book a table on the DiningCity website!

RESERVATION

 

THREE-COURSE MENU

ELŐÉTEL – STARTER

Kacsazúza terrine mandarinlekvárral és vajon pirított, sokmagvas házi gyökérkenyérrel

Duck gizzard terrine with tangerine marmalade, and butter-toasted, homemade multigrain ciabatta

(glutén/gluten, laktóz/lactose, tökmag/pumpkin seed, szezámmag/sesame seed)

Mézes lime-os sügérpástétom birsalmasajttal, endíviasalátával és bruschetta-val

Honey-lime perch paté with quince paste, endive salad, and bruschetta

(glutén/gluten, laktóz/lactose, ha/fishl, méz/honey)

 

LEVES – SOUP

Zsályás-narancsos vaddisznóragu-leves

Wild boar ragout soup with sage and orange

Füstölt brokkolikrémleves souvide-ált tojással és fokhagymás tofumorzsával

Creamy, smoked broccoli soup with sous vide egg, and garlic tofu crumbs

(glutén/gluten, laktóz/lactose, tojás/egg)

FŐÉTEL – MAIN COURSE

Savanyú káposztával és abált szalonnával töltött mangalica tarja, burgonyalángossal, jalapeno paprikával, tükörtojással és kakukkfüves hagymakrémmel

Bacon and sauerkraut-stuffed mangalitsa blade, served with deep-fried potato dough, fried egg, jalapeno pepper, and thyme onion cream

(glutén/gluten, laktóz/lactose, tojás/egg, ecet/vinegar)

Fokhagymás tejben pácolt nyúlgerinc rántva, tejszínes rókagomba-mártással, vajon pirított zöldséges burgonyagombóccal

Deep-fried rabbit marinated in garlic milk, served with chanterelle sauce, and toasted vegetable-potato dumplings

(glutén/gluten, laktóz/lactose, tojás/egg, gomba/mushroom, zeller/celery)

Citrusban pácolt makrélafilé roston, kókuszos karfiolpürével, tökmagolajban sült hasselback burgonyával és mentás paradicsom concasse-vel

Citrus-marinated, grilled mackerel with coconut-cauliflower puree, hasselback potato, and mint-tomato concasse

(laktóz/lactose, hal/fish, kókusz/coconut, tökmag/pumpkin seed)

 

DESSZERT – DESSERT

Mini csokoládétorta mango sorbettel és mandulás tuille-vel

Mini chocolate cake with mango sorbet, and almond tuille

(glutén/gluten, laktóz/lactose, tojás/egg, mandula/almond)

Sós karamellás-vaníliás pohárkrém, konyakkal flambírozott körtével és mogyorós grillázzsal

Salted caramel-vanilla cupcream with cognac-flambéed pear, and hazelnut brittle

(laktóz/lactose, mogyoró/hazelnut)