You are here

11th - 15th of November 2019

Weekly Menu 11:00- 15:00
2 fogás/2 dishes: 1390,-
3 fogás/3 dishes: 1690,-
4 fogás/4 dishes: 1990,-

 

 

Starter
 

Waldorf salad with toasted walnut
Waldorf saláta pirított dióval

Lemon-herb flavoured salmon tartare with toast and mixed salad 
Citromos zöldfűszeres lazactatár pirítóssal és kevert salátával 

 

 

Soup 

Creamy garlic soup with smoked cheese croutons
Fokhagyma krémleves füstölt sajtos pirítóssal

Green bean soup
Zöldbableves

Tarragon chicken ragout soup with lemon
Tárkonyos csirkeragu leves citrommal

 

 

Main Course

Crispy chicken thigh and homemada pappardelle with cabbage
Ropogós csirkecomb káposztás, házi pappardellével

Roasted pork with onion-bacon ragout and rice with mushroom
Roston sült sertés java hagymás bacon-raguval és gombás rizzsel

Chicken pie with roasted vegetables and green pea puree
Csirkehúsos pite sült zöldségekkel és zöldborsó pürével

Parmesan breaded yoghurt-marinated chicken breast with mashed potatoes and cheese sauce
Parmezános bundában forgatott joghurtos csirkemell burgonyapürével és sajtmártással

Fusilli with green beans, spinach and homemade tomato salsa
Fusilli zöldbabbal, spenóttal és házi paradicsom salsával

 

Dessert 

Oven-baked rice pudding with egg foam
Kemencében sült tejberizs égetett tojáshabbal

Chocolate-cherry cake in cup
Lúdláb pohárban

Carrot cake with orange foam and roasted orange slices
Répatorta narancshabbal és sült narancskarikákkal